6 kommentarer på “Feminism och välfärd bygger på exakt samma lögnaktiga ideologiska fundament

  1. Återigen en tankeväckande bloggartikel, Gunnar. Liberalism, socialism, feminism – och välfärdism. Till dessa kan vi lägga kommunism, anarkism, nihilism, nazism, miljövårdism och alla andra ismer, som sliter sönder våra samhällen. Allt noga uttänkt av bankmaffian. Kombinationen av hyperintelligens och total hänsynslöshet, parat med ett omättligt begär efter makt och pengar, ligger bakom alla dessa ideologier. De går alla ut på att söndra folken, få dem att bekämpa varandra, så att de inte inser vilka de alla föder. Genom att, med sin enorma rikedom, ta över media, så saknar befolkningarna information om vad som verkligen sker bakom all retorik. Högskattesamhällena har lett till politikernas möjlighet att muta väljarna med deras egna pengar. Med köpta politiker, som kontrollerar enorma tillgångar, kan de sluga bankirerna dessutom se till att en rejäl andel hamnar i deras egna fickor – detta är speciellt tydligt i USA och EU. Därigenom ökar deras makt och inflytande med automatik.

    Detta system har nu hållit på i ett par hundra år eller mer. Koncentrationen av rikedom och makt är nu så stor, att i princip all makt i västvärlden ligger hos mindre än 100 personer! De äger eller kontrollerar alla större företag, alla banker och därigenom alla staters ekonomi. Redan för 200 år sedan sade en Rothschild: Den som kontrollerar Englands tillgång på pengar, kontrollerar det Brittiska Imperiet – och jag kontrollerar Englands tillgång på pengar. Den familjen har naturligtvis inte legat på latsidan sedan dess. Den, och dess sammansvurna Rockefeller, Goldman, Soros, Wallenberg m.fl., har varit våra härskare i över etthundra år, och de ligger bakom alla större politiska skeenden under den tiden. Alla diktatorer och alla demokratiskt valda ledare har varit, och är, helt i händerna på dessa smarta psykopater. De som hotat deras makt har avlivats: Lincoln, Kreuger, Kennedy, Palme och otaliga andra. Det är intressant, att de nämnda fyra, alla sköts.

    Och de lättlurade folken fattar ingenting av allt detta. Man kan gråta för mindre…

  2. Feminism eller ska jag säga jewminism är ett ohyggligt vedervärdigt naturfrånvänt judiskt vapen mot den vita kvinnan.

  3. Pingback: Staten är maffia | Galne Gunnars Blogg | Sveriges Bästa Blogg!

  4. Pingback: Välfärdshallickarna är själviska avskum | Galne Gunnars Blogg | Sveriges Bästa Blogg!

  5. Pingback: Ocker existerar inte | Galne Gunnars Blogg | Sveriges Bästa Blogg!

  6. Pingback: Makten måste återgå till individen – där den hör hemma | Galne Gunnars Blogg | Sveriges Bästa Blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s