11 kommentarer på “Massinvandring som strategiskt verktyg för att skapa distraktion

 1. Mycket pedagogiskt och mycket sant.
  Hur går vi vidare? Vad gör vi?

  Visst kan vi – och skall vi! – fortsätta argumentera och informera via bloggar och kommentarsfält, men det kommer inte att stoppa utvecklingen. Med den konsekventa hjärntvätt, som har pågått i åtskilliga decennier, kommer vi inte att nå fram till tillräckligt många i tid. Vi måste organisera oss. Utan att kunna visa på en väg ut, kommer vi bara att göra människorna deprimerade och totalt handlingsförlamade. Har du några idéer?

 2. @ ladulaas:

  Det är en mycket viktig fråga du ställer. Det är väldigt viktigt att inte bara prata om problem, utan också att diskutera potentiella lösningar.

  Jag tror faktiskt att en stor del av lösningen är att fortsätta informera människor tills vidare, därför att de allra flesta känner fortfarande inte till roten av våra problem i väst, dvs att vi styrs av en oligarki. Och det är omöjligt att förändra något innan folk inser att ett visst problem faktiskt överhuvuvudtaget existerar.

  Det är också så att när tillräckligt många inser det fundamentala problemet så kommer oligarkins propaganda inte att fungera längre. En trollkars trolleritrick lurar en bara så länge man inte känner till hur tricket går till, men så fort man begriper hur det utförs så förlorar det för alltid sin förmåga att dupera en.

  Långsiktigt så är inte detta ett problem som vi kan rösta oss ur, utan den enda lösningen är att vi måste upplösa själva staten för att komma ur oligarkins klor. Observera att jag inte skriver att vi måste lösa upp nationen Sverige, utan den svenska staten. Det är två helt skillda saker som du säkert vet.

  Just nu har jag flera blogginlägg som står på tur att skrivas, men jag kommer säkerligen att få anledning att återkomma till denna mycket viktiga fråga i ett separat och mer detaljerat blogginlägg i framtiden. Detta är dock i stora drag vad jag tror är den enda lösningen.

 3. Håller med dig, Gunnar!

  Först kommer insikt – sedan handling.

  Förslag till pedagogisk info till de omedvetna:
  Den som har MATRIX klart för sig –
  argumenterar mot globalisternas propaganda i alla dess aspekter som uppenbaras.

  T.ex: kriget i Syrien;
  svensk MSM har ständigt fel fokus –
  tiger om de skyldiga –
  anklagar de oskyldiga.

  I sociala medier gäller det att ge en sann motbild mot varje lögnaktigt påstående.

  I längden kan individernas världsbild stegvis bli mer sann.

  När tillräckligt många har en sann verklighetsuppfattning –
  kommer dessa att själva arbeta för en positiv förändring.

 4. Pingback: IS, Paris-attackerna, och flyktingkrisen | Galne Gunnars Blogg | Sveriges Bästa Blogg!

 5. Tack för att du inser problemet och berättar det för oss i detalj, tack för att du samtidigt inte smutskastar alla invandrare vilket många systemkritiker tyvärr gör. Denna texten var on point, bästa jag har läst på länge.

  Vad vanligt folk måste börja inse är att vi alla blivit duperade, det är inte bara svenskarna eller invandrarna som är drabbade av orättvisa, utan ALLA.

 6. Pingback: Den antiryska agendan | Galne Gunnars Blogg | Sveriges Bästa Blogg!

 7. Pingback: SD avslöjar sitt rätta jag | Galne Gunnars Blogg | Sveriges Bästa Blogg!

 8. Pingback: Judiska konspirationsteorier – ett svar till Lars Bern | Galne Gunnars Blogg | Sveriges Bästa Blogg!

 9. Tack för upplysning. Jag hoppades på förändring som SD skulle styra med förnuftig politik. Stefan svetsare är okunnig i rådande förhållanden som är en följd av vanstyre. Nu inser jag att Sverige är en del i NWO som härskar i sionist anda. Kolla de officiella kungliga foton där symbolen av frimurare intygar dess herravälde. Båda Kungen och kronprinsessan är djupt förankrade i ”rörelsen”.

 10. Pingback: Judiska konspirationsteorier DEL 2 | Galne Gunnars Blogg | Sveriges Bästa Blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s