13 kommentarer på “Feminister som vill lära kvinnor att bli lesbiska och den bakomliggande agendan

 1. Hahaha….. vad passande att Dan Israel heter ISRAEL i efternamn så det blir extra tydligt vilka som ligger bakom vansinnigheterna i västerländerna. Även Paul Ehrlich tillhör det själutnämnda ”Guds utvalda folk”. Deras dubbelmoral är helt sjuk!! här ett mycket bra exempel…..

  Ska kolla på föreläsningen nu Galne Gunnar.

 2. Dan Israel. Är det en släkting till en av Sveriges första kulturmarxister, Joachim Israel? En son månne?

 3. WOW!!! Fan vilken bra föreläsning av Jurij Bezmenov!! Tack för tipset å ditt blogginlägg Galne Gunnar!!!

 4. @ Marie från Tyresö:

  ”WOW!!! Fan vilken bra föreläsning av Jurij Bezmenov!! Tack för tipset å ditt blogginlägg Galne Gunnar!!!”

  Kul att du gillade mitt inlägg och föreläsningen! Och bra att du kollade på den! Good girl! 😉

 5. Tack för ett träffsäkert inlägg! 🙂 Ang ”Notera vidare att det inte är din dotter och din mamma som du ska hjälpa till att konvertera – det är din dotter och din mormor! Syftet med detta är att alla generationer från yngst till äldst ska konverteras till lesbianismen.” Och jag har en annan tanke till varför det inte är ens mamma som ska konverteras – ty om något konverterat deras mammor (”i tid” – dvs innan de fallit offer för Patriarkatet och dess socialt konstruerade heterosexualitet) så hade de ju aldrig blivit födda för att nu kunna hålla sitt feministiska forum. 🙂 Det gäller att ge pekpinnar åt andra här, som vanligt…. Bra du tar upp miljögifterna i vardagen. Men feministerna gillar kanske att det släpps ut sk gender-bending-kemikalier: http://tanjabergkvist.wordpress.com/2009/11/22/svensk-exceptionalism-och-gender-bending-kemikalier/ Förresten, ris påverkar människors gener enligt ny forskning, men någon kopplingen till denna forskning gjorde ingen i förra veckans SVT Debatt (se på SVT Play) om GMO, inte helt oväntat. Ris, föda, gener och evolution – och en video på 45 minuter av Stefan Jarl i frågan: http://tanjabergkvist.wordpress.com/2011/12/13/norge-avskaffar-genusforskning-och-lite-om-underkastelse-foda-och-evolution/

 6. Menar ”någon koppling”. Ivf, förra årets Feministiska Forum hade seminarier om ”Fittbärande kroppar” och huruvida dessa är kopplade till föreställningar om feminitet. Poe´s lag – vem vet om detta egentligen är på allvar – jag kan snart inte längre skilja på deras verklighet och på mina parodier av densamma. Det här är helt klart en del i fördumningsindutrin, väldigt synd att förstöra ett lands medborgare så här med ett raserat skolväsende och sedan den här galenskapen. Vad skulle DN Debatt och SVD Brännpunkt samt alla ledarsidor egentligen handlat om om den här idiotin inte fanns (inte bara gensuvasinnet, även andra pseudoproblem i den här riksomfattande teatern) – kanske hade vi sett inlägg om tekniska framsteg och etiska frågor om huruvida vi ska koloisera andra planeter. Istället drar media ner oss till dagisnivå med sitt trams. Frågan är om koloniseringen av andra planeter inte bör aktualiseras så det finns en tillflytsort från galenskapen. 🙂 Skämt åsido, är det någon som tänkt på vad vi hade diskuterat för frågor med tanke på hur långt vår civilisation kommit i tekniskt och naturvetenskapligt avseende, om man inte hade de här andra tramssakerna som dagligen avhandlas på ledarsidorna. Vi borde ha helt andra diskussioner. Och det har vi ju, så ge fan i att läsa svensk PK-medias ledarsidor – för att sno en mening från blogginnehavaren (GG) i ett annat inägg. 😉 Jag vill se debatter och kommentarer värdiga vår civilisation i tidningarna, men eftersom det inte går, så blir det bloggar. Galne Gunnar, du vill inte testa att skicka in detta ditt inlägg till SVD Brännpunkt eller DN Debat – bra för att se responsen?

 7. Pingback: Ledande feminist vill sätta alla män i koncentrationsläger | Galne Gunnars Blogg | Sveriges Bästa Blogg!

 8. Feminismen eller rättare sagt Jewminismen är ett judiskt vapen mot mig den är natur frånvänd, agressiv och Talmudisk detta står det om goyim kvinnot i Talmud Niddah (filth), Shifchah (slaves), Goyyah (heathens) and Zonah (whores). Jewminismen gör våra kvinnor till onaturliga lösaktiga freak tjänare helt enligt det förra.

 9. Men den vidriga Jewminismen var det som fick mig att vakna från första början just för att den är så vidrig och onaturlig men tyvärr var reaktionen då avsky mot kvinnor precis som vissas avsky riktas mot Islam och muslimer som då utnyttjas av vissa krafter.

 10. Pingback: Klimatbluffen en förevändning för klimat-eugenik | Galne Gunnars Blogg | Sveriges Bästa Blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s