8 kommentarer på “Ledande feminist vill sätta alla män i koncentrationsläger

 1. Egentligen en petitess i sammanhanget, men jag tycker det bör lyftas upp ändå. Jag skulle inte påstå att Tim Hunt raljerade om kvinnor i labbet. Han raljerade, eller snarare skämtade, godmodigt och självironiskt om sina egna problem med kvinnor i labbet. Och taget i kontext, var hans skämtande snarare likvärdig med en ursäkt till kvinnor, och talet i sin helhet en uppmuntran till kvinnor att ta plats i labbet, trots eventuella problem i samvaron mellan könen.

 2. @ dolf (a.k.a. Anders Ericsson):

  Du har säkert rätt. Det är svårt för mig att avgöra hans exakta intentioner med det han sade, eftersom jag inte har sett någon video med uttalandet, utan bara sett det i skrift. Ibland kan det vara viktigare hur något sägs, snarare än vad som sägs. Utan att se minspelet och gesterna som levererades tillsammans med orden blir det därför svårt att avgöra exakt.

  Min uppfattning av det skrivna citatet är dock att det är helt uppenbart att han försökte vara lite rolig, charmig, och bjuda på sig själv, och att det hela är väldigt harmlöst nästan oavsett hur bra/dåligt han levererade det. Helt ofattbart att han kunde få skit för det och bli av med sin proffesur. Så vi verkar ändå vara ganska överrens i våra respektive tolkningar trots allt.

 3. Feminismen är inte, och har aldrig varit, en rörelse för jämlikhet. Lika lite som marxismen är en rörelse för jämlikhet mellan arbetare och arbetsgivare. Feminismen är en rörelse för att kvinnorna skall härska, vilket man idag är helt öppenhjärtiga om. Den dolda agendan, att slå in en kil mellan kvinnor och män, syftande till att minska nativiteten hos européerna, med slutmålet att utrota denna ras. Det är därför man propagerar så intensivt för homosexualitet och allsköns sexuella avvikelser.

  Bankmaffians ytterst raffinerade och djävulska plan är egentligen lättgenomskådad, bara man kan tillåta sig att tänka utanför åsiktskorridoren: Skuldbeläggandet av européerna för alla hemskheter genom historien (och förträngandet av alla andra folks vidrigheter), den enorma massinvandringen av främmande folkslag, kapitalismen/socialismen/kommunismen/nazismen/anarkismen/nihilismen/liberalismen/feminismen – allt är verktyg för dess övergripande mål.

  Nu frågar ni er: Hur i hela fridens namn kan man bunta ihop så vitt skilda politiska riktningar? Enkelt: Bankmaffian skiter högaktningsfullt i alla dessa ideologiers innehåll. För den är det viktiga, att de alla sår split och konflikt inom folken, ju mer dess hellre. När folk helt fokuserar på dessa konflikter, så kan de mäktiga sitta lugnt vid sidan och manipulera än den ena, än den andra gruppen, tills landet eller kontinenten är så utmattad, att man enkelt kan leda in folken i de tänkta båsen.

  Krig, helst världskrig, är utomordentligt lukrativa företeelser – på dem kan man skapa enorma förmögenheter. Bara man är tillräckligt psykopatisk och smart. En Rothschild uttryckte detta extremt omänskliga sätt att tänka, när han yttrade: ”När blodet strömmar på gatorna, är det dags att köpa fastigheter”. Ytterligare en anledning till att skapa konflikter, förstås.

  Så åter till Julie Bindel och hennes feminism: Feminismen som helhet fyller en viktig funktion i destruktionen av européernas samhällen. De arma hjärntvättade fåntrattarna (av båda könen), som finns i rörelsens utkanter, som gått på alla propagandistiska floskler, är bara nyttiga idioter. Bindel spelar i en helt annan liga än dem: Hon drivs uppenbarligen av ett genuint – antaglig medfött – hat mot mänskligheten: En grundläggande drift att riva ned, förstöra och krossa allt omkring sig. Trots – eller ‘tack vare’ – hennes vedervärdiga ondska, är även hon bara en schackpjäs i de kallt kalkylerande maktmänniskornas bisarra och fruktansvärda spel med mänskligheten.

 4. Lite konstigt denna sakens mästare har ju påstods ”förintats”. Undrar om denna drönare blir eliminerad från kontrollcentralerna i Hell Aviv eller Jew Street i Jew York.

 5. Pingback: Skapare vs Förmedlare | Galne Gunnars Blogg | Sveriges Bästa Blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s