2 kommentarer på “Israels propagandakrig på internet

 1. Kul att se att du är tillbaka!
  Jag har vid flera tillfällen hamnat i diskussion med sionistiska troll. Eftersom jag har ägnat de senaste fem åren med att studera historia och politik intensivt, har jag kunnat springa i cirklar runt deras torftiga propaganda. Så mycket för smarta judar…

  Eftersom de backas upp av obegränsade resurser, inklusive kontroll av i stort sett alla sociala nätverk med åtföljande censur, så är deras propaganda förstås ändå effektiv. De de når är ju okunniga människor, vilket tyvärr omfattar nästan alla människor i västvärlden.

  Till deras nackdel är, förstås, att de måste ljuga. Eftersom deras lögner vanligen avslöjas efter en tid, så kommer de till slut ändå att förlora. Sanning har nämligen en särskild kvalitet, som skär genom lögner, som en het kniv genom smör. Det är därför de idag måste tvinga regering efter regering, i hela världen, att införa internet-censur. Det värsta exemplet på sionistisk censur är ju förbudet att häda mot Holocaust-religionen, förenat med ett flerårigt fängelsestraff, som är löjeväckande oproportionerligt. Även den censuren sprider sig till alltfler länder fortfarande.

  Något intressant, som jag noterade igår, är att Barbara Lerner Spectres berömda uttalande om Europa, som finns på Youtube, numera har försetts med en varningstext, innan man kan se den:-D

 2. Tillägg:
  Något som jag tror är utomordentligt viktigt, är att man måste skilja mellan sionister och judar. I alla diskussioner man har med sionister, så försöker de alltid leda in samtalet till att handla om ‘alla judar’, inte om den politiska rörelsen ‘sionismen’. Det är ju ett propagandatrick. Om de lyckas med det, så kommer ‘judehat’ och ‘anti-semitism’ som ett brev på posten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s