11 kommentarer på “Judiska konspirationsteorier – ett svar till Lars Bern

 1. Tänk om det är så enkelt som att ”judar är överpresterande, inte bara på goda saker, utan också på att skapa ondska i världen”?

  Lars Bern har gjort bort sig rejält. Hädanefter kommer jag hålla med alla som kritiserar Lars Bern för att vara en galenpanna. Som man sår får man skörda. Det borde en bonddräng som Lars Bern veta.

 2. Gunnar, naturligtvis har du delvis rätt. Problemet är att frågan om ‘judar’ är minerad mark. Så fort man börjar resonera om detta folk, så övergår diskussionen omedelbart till pajkastning och att man får sig påklistrat etiketter som ‘rasist’ och ‘nazist’. Så även om det ligger en hel del i det du skriver, så har jag full förståelse för Berns ställningstagande.

  Som alla folk (utom det svenska och några till) har ‘judar’ en stark samhörighetskänsla, vilket gjort att det folket kunnat behålla sin särart i 2000 år, trots att de utgjort en försvinnande liten del bland andra folk. Men som alla andra folk leds de av sin elit, sionisterna. (Däri ingår även andra än judar – t.ex. har mediemogulen Rupert Murdock påstått att han är sionist. Engelska överklassen är tätt knuten till sionisterna, liksom den ‘icke-judiska’ amerikanska eliten – inklusive Donald Trump.) Sionismens ekonomiska bas är Bankmaffian och dess propagandaapparat utgörs av Mediemaffian. I båda dessa avdelningar har man, i västvärlden, en total dominans.

  Du skriver: ”… denna elit … handlar om judar som gör saker för sitt folks skull, just på grund av att de är etniska judar.” Det är nog en sanning med modifikation. För denna elit är det naturligtvis absolut essentiellt att hålla ihop gruppen ‘judar’, eftersom det är på denna grupp som hela deras makt vilar. Men om man ser på hur den judiska makteliten nära samarbetade med de tyska nazisterna, för att skicka östeuropeiska judar till Palestina (en verksamhet där just George Soros hade en central roll!), så kan man knappast påstå att det gynnade de judar, som tvingades iväg. De intelligentaste judarna, Einstein bl.a., fattade tidigt vad som var på gång, så de drog till USA, i stället för att tvingas till Mellanösterns öknar, för att slakta palestinier och stjäla deras land. Med massiv propaganda och noggrant etablerade lögner har man lurat med sig de flesta ‘judarna’ på sin linje. Den stora massan av ‘judar’ är precis lika lurade av sionisterna, som vi européer är.

  Eliter, oberoende av vad deras maktbas utgörs av, har en större samhörighet med andra eliter, än med ‘sitt eget folk’. Vi behöver bara se till den europeiska adeln – för att inte tala om de europeiska kungahusen – så inser man självklarheten i detta. De är lands- och/eller folkförrädare hela bunten och sionisterna utgör där inte någon skillnad.

  För att hålla ihop gruppen ‘judar’ är de förföljelser (kallade pogromer) som drabbat ‘judarna’ periodiskt, varit – och är – absoluta nödvändigheter. Det är därför deras ‘elit’ naturligtvis sett till att provocera värdfolken på olika vis, allt för att omöjliggöra assimilering. I detta avseende är den judiska eliten och den zigenska eliten varandras avbilder. Deras folkgruppers medlemmar måste göras avskydda av värdfolken, annars kommer assimilering ske med automatik, allteftersom tiden går.

  Det är inte olagligt att ifrågasätta ‘förintelsen’ i Sverige, men det är det i flera europeiska länder, Österrike och Tyskland bl.a. Där tvekar man inte att inte att fängsla utlänningar, som hemmavid hädat mot denna religion. Så om man gärna reser till kontinenten, gäller det att uttrycka sig försiktigt.

  Sedan detta prat om den ‘judiska rasen’: Om det finns något folk, som är en veritabel gatukorsning, så är det just gruppen ‘judar’. När det gäller de ashkenaziska judarna, får man ta fram förstoringsglas, för att spåra något specifikt semitiskt i deras utseende. De är en mischmasch av arabiska, turkiska, slaviska, germanska och romanska folk. Det är större skillnad mellan ashkenazerna och sefarderna, än mellan ashkenazer och européer. Det är inte ras, som håller ihop gruppen, utan religion, kultur och sionism.

  Man ser det speciellt när det gäller deras resultat i intelligenstest: Ashkenazerna har IQ 105 i genomsnitt, exakt samma som svenskarna. Tyskarna har t.o.m. IQ 107 i medeltal! Sefarderna ligger en bra bit under 100 och på samma nivå som övriga semitiska folk. Så, grovt uttryckt, kan man säga att de sefardiska judar, som blandat sig med européer, har ‘tankat’ sin intelligens i Europa. (Nordliga mongolfolk ligger på samma nivå som européerna, alla andra folk har sämre resultat i IQ-test.)

  Sionisterna hämtar sina proselyter nästan hundraprocentigt från den egna folkgruppen. Dessa curlas sedan vidare i sina respektive karriärer, med all ekonomisk och annan uppbackning. Eftersom de är i stort sett ensamma om detta tillvägagångssätt bland jordens alla folk, så leder detta självklart – med tid och längd – till en absolut maktposition i alla samhällen, där de vistas. Sedan ingår det också, i detta gynnande av den egna gruppen, en hel del ljusskygga metoder förstås – men det tar vi en annan gång.

  Så man gör klokt att undvika allt prat om ras, när man talar om sionismens kontroll av västvärlden. I förlängningen av detta hamnar man med automatik i fortsatta förföljelser av ‘judarna’ som grupp, i stället för att rikta in sig mot grundorsaken, vilket är direkt kontraproduktivt. Genom judeförföljelser stärks sionismens makt – vilket alla judeförföljelser, inklusive nazismens, har lett till. Min rekommendation är därför: Vi måste konkret inrikta oss på den politiska rörelsen sionismen och på dess företrädare, samt på bank- och mediemaffian. Jag tror att det är vad Bern gör och det anser jag vara den enda framkomliga vägen, om vi skall kunna återföra kontrollen av vårt land till vårt eget folk.

 3. Pingback: Israels underrättelsetjänst kallar danskar för ”en fjärt” | Galne Gunnars Blogg | Sveriges Bästa Blogg!

 4. Ladulaas,,,tycker att du fick med allt,,,,lars bern vet att om han trissar upp nåt slags judehat så får det motsatt effekt,,folk är inte mogna för detta,,,,det är verkligen ett minerat område,,jag tycker lars gör helt rätt,,,
  Om jag går till mej själv så undrade jag vad demokratbloggen var för något,,vilken dåre tänkte jag för ett halvår sedan,nu när jag läst krabbe o berns bloggar om globalismen osv,,,då är steget naturligt att läsa demokratbloggen o gunnars blogg,,,o jag håller med om det ni skriver,,,men inte som första steget in i globalistvärlden,,,kör man igång med judesnack för tidigt så skrämmar man bort många läsare,,,därför tycker jag bern o krabbe gör ett kanonjobb,,o jag tycker absolut att du ska länka till dom bloggarna.

  Sen att båda bern o krabbe inte har mycke till övers för sd ökar bara deras trovärdighet,,folk behöver upplysas om sveket som sd står för.

  Nää gunnar,jag tycker ni ska samarbeta istället,,,bern har sin taktik o du din,tycker att ni gör kanonbra ifrån er båda två,,,jag betvivlar inte en sekund att ni båda har ärliga avsikter med det ni gör,,värnar om sverige helt enkelt.
  Pelle

 5. Pingback: Skapare vs Förmedlare | Galne Gunnars Blogg | Sveriges Bästa Blogg!

 6. Pingback: Israels censurkrig på internet | Galne Gunnars Blogg | Sveriges Bästa Blogg!

 7. Pingback: Judiska konspirationsteorier DEL 2 | Galne Gunnars Blogg | Sveriges Bästa Blogg!

 8. Pingback: Sidan kunde inte hittas | Galne Gunnars Blogg | Sveriges Bästa Blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s