6 kommentarer på “Mediernas lögnaktighet – en viktig fråga för dig att fundera över

 1. Så sant, så sant!

  Media, alltså MSM, är numera fullständigt i händerna på det internationella storkapitalet. Samma storkapital, som ligger bakom alla större politiska händelser i världen sedan mer än ett sekel, inklusive båda världskrigen.

  Denna Bankmaffia – den använder sig även av den sorts metoder som den sicilianska maffian är känd för, varför jag tycker beteckningen är adekvat – utnyttjar media till att slå i oss lögner och gör allt för att förvilla oss, så att vi inte skall se dess rovdrift på människor, råvaror och miljö. Journalisterna i Bankmaffians media sitter löst och få har fast anställning, vilket gör att de – med eller mot sin vilja – inte tillåts att tala klarspråk, utan deras uppgift är att ta bort fokus från sanningen. Detta har de lyckats med – de flesta människorna är idag över huvud taget inte mottagliga för sanning.

  Jag tror att det var Mark Twain som skrev: ”Det är lättare att lura människor, än att få dem att inse att de har blivit lurade.” I detta ligger stor sanning. När man försöker påvisa lögnerna för folk, blir de argare, ju mer de börjar förstå, hur grundlurade de har blivit. Otaliga är de tillfällen, när jag mötts av ohöljd aggressivitet i bekantskapskretsen, när jag förklarat sammanhangen.

  Det är nog därför som, t.o.m. de som i övrigt är förnuftiga, människor villigt kastar begrepp som ‘fascist’, ‘rasist’ och ‘främlingsfientlighet’ omkring sig. Jag tror att det bottnar i en instinktiv förståelse för, hur bräckligt vårt ‘välstånd’ är och på vilken lös grund som våra samhällen vilar på. En handelsblockad mot Sverige och folk kommer omedelbart att svälta och frysa ihjäl i tusental – det finns nämligen idag inga som helst beredskapslager. Dem har 7-klöverpartiernas vedervärdiga politiker tömt för 2-3 decennier sedan, allt på uppdrag av Bankmaffian.

  Nej, Sverige är kört. Även om det så sakta börjar gå upp för folk, hur illa det är ställt i vårt land och hur lögnaktiga media är, så är det ljusår kvar till verklig medvetenhet. Ungdomarna klagar högljutt över att de inte får något jobb eller bostad, men de lånar friskt till bostäder och konsumtion, precis som staten och kommunerna gör. Allt de kan tänka på är att springa på krogen och göra häftiga utlandsresor. Även en moderat höjning av räntan – vilken Bankmaffian har fullständig kontroll över! – skulle få vårt samhälle att falla ihop som ett korthus.

  Som sagt, folk inser detta instinktivt, därför vägrar de att inse även helt uppenbara sanningar. Det är först när gangsterna, som äger och kontrollerar allt, låter yxan gå även i vårt land, som fjällen kommer att falla från ögonen på svensken. Men då kommer det att vara för sent – om det inte redan är det…

 2. Pingback: Judiska konspirationsteorier – ett svar till Lars Bern | Galne Gunnars Blogg | Sveriges Bästa Blogg!

 3. Pingback: Judiska konspirationsteorier DEL 2 | Galne Gunnars Blogg | Sveriges Bästa Blogg!

 4. Pingback: Krisen inom vetenskapen | Galne Gunnars Blogg | Sveriges Bästa Blogg!

 5. Pingback: Klimatbluffen en förevändning för klimat-eugenik | Galne Gunnars Blogg | Sveriges Bästa Blogg!

 6. Pingback: 5G – en trojansk häst? | Galne Gunnars Blogg | Sveriges Bästa Blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s