12 kommentarer på “Hur riksdagspartierna är kontrollerade av oligarkin

 1. Bra skrivet och håller med, förutom att enda sättet att förändra systemet är genom att störta staten.

  Tror du inte att det finns andra alternativ som kan fungera genom att följa lagen så som att rösta in Direktdemokraterna eller liknande partier? Eller tror du de i största sannolikhet också kommer smältas samman till den politiska röran?

 2. Illuminati, på 1700-talet, grundades av Adam Weishaupt. För att attrahera anhängare till denna hemliga organisation bedrevs en omfattande propaganda. Raskt insåg man att rekryteringen skedde bäst i Frimurarna, som importerats till kontinenten från England/Skottland under århundradet. Därför gjordes allt för att attrahera frimurare, så i de lägsta graderna i Illuminati talades mycket om kristendomens välsignelser och om hjärtnupen vägörenhet. Idén om ‘globalism’ och ‘världsmedborgare’, i ett drömt lyckorike utan nationalstater, planterades hos medlemmarna och när de successivt avancerade i organisationen byttes religionsvurmadet ut mot ateism. Basen för Weishaupts idéer var anarkism.

  (För att undvika irrelevant tjafs: Det är ointressant om organisationen Illuminati existerar idag. Den kan mycket väl ha bytt skepnad flera gånger under tidens gång. Det som betyder något, är att idéerna bara obetydligt har ändrat sig på 200 år och det är dessa idéer som orsakar att vårt land nu går under. Idéernas finansiärer – Bankmaffian, med familjen Rothschild i spetsen – är också densamma.)

  Om vi ser till vårt land: Det pågår redan ett inbördeskrig i Sverige. I fr.a. Stockholm, Göteborg och Malmö med omnejder strider olika organisationer om makten. Framför allt gäller det mellan olika gangsters, men även religiösa inslag finns (i Södertälje är det kristna syrianer som har makten, i andra områden är det muslimska gäng).

  Om därför den svenska staten plötsligt skulle försvinna – delvis har den redan abdikerat – så skulle vårt land omedelbart störtas i ett fullskaligt inbördeskrig. Alla anarko-liberala drömmar – av den typ som du baserar ditt resonemang på – skulle krossas över en natt. I stället för ett stabilt samhälle – förvisso korrupt och styrt av oligarker, men med etablerade lagar och regler, vilka följs av det absoluta flertalet – skulle vi få totalt kaos och mass-slakt. Ordningen återställs sedan, när en av gangsterledarna till slut tar makten och etablerar en ny stat.

  Illuminati skapade den franska revolutionen. Fyllda av anarkistiska och ultra-liberala tankar gavs fria tyglar till massorna, som omedelbart började slakten på tidigare (verkliga och uppdiktade) förtryckare och olika grupper började strida sinsemellan. Efter några år ledsnade de ledande fransmännen på terrorn och en ny stat etablerades, vilken raskt beslagtogs av den främsta krigsherren, Napoleon.

  Stabila statslösa samhällen finns inte någonstans. Det kan fungera hos mycket små och isolerade folk, som på de tidigare söderhavsöarna t. ex., men inte annars. Dina önskningar om statens upphörande är i Sverige på väg att uppfyllas: Vi har ingen krigsmakt att tala om och polisen bjuder gangsters på halal-korv i stället för att slå ned dem. Det är därför som svenskarna snart är utplånade som ett eget folk – förståndigare, förslagnare och kraftfullare folk kommer att ta över här.

 3. Gäller ditt resonemang även president Putin? Vad är din prognos för hans framtid?

 4. @ Gösta Walin:

  Ja! Putin är inte heller någon frälsare. Det finns många i alt-media som verkar inbilla sig att Putin är the good guy som ska rädda oss. Så är verkligen inte fallet. Det är okunskap om vem Putin verkligen är och vad han verkligen står för. Att jag är emot ”den antiryska agendan” är inte detsamma som att jag är för Putin. Jag är emot både den judiskt-sionistiskt instigerade rysshetsen och Putin.

 5. @galne gunnar
  Min fråga gällde: Är även Putin kontrollerad av Oligarkerna eller andra högre makter?

 6. @ ladulaas:

  ”Om därför den svenska staten plötsligt skulle försvinna – delvis har den redan abdikerat – så skulle vårt land omedelbart störtas i ett fullskaligt inbördeskrig. […] I stället för ett stabilt samhälle – förvisso korrupt och styrt av oligarker, men med etablerade lagar och regler, vilka följs av det absoluta flertalet – skulle vi få totalt kaos och mass-slakt.”

  Jag tror att du har missförstått vad anarki går ut på. Anarki betyder ”utan härskare”, men det betyder inte ”utan regler”. Självklart så har man lag och ordning även i ett anarkistiskt samhälle, det är bara det att istället för att staten tillhandahåller den, så fixar man privata lösningar på det istället.

  ”Dina önskningar om statens upphörande är i Sverige på väg att uppfyllas”

  Jag tror att du har helt fel i det. Vad jag tyvärr förutspår inom en det närmaste decenniet är en övervakningsstat och en polisstat som skulle få George Orwell att baxna – precis i linje med det oligarkerna vill ha. De skapar detta kaos för att därfter erbjuda den lösning de vill ge oss, dvs övervakningssamhället. Strategin kallas: Problem-Reaction-Solution. Skapa ett problem, få folket att reagera som du vill, erbjud därefter den lösning du vill implementera.

  Om du vill ha en starkare stat så kommer du nog tyvärr få det inom en snar framtid. Nästan samtliga partiledare var nyligen under partiledardebatten överrens om att vi behöver mer poliser… Helt i linje med oligarkins vilja. Låter det som en åtgärd som kommer att stärka eller försvaga den statliga makten i dina öron?

 7. Pingback: Glöm Brexit! Det blir fortsatt EUtanasi för Storbritannien | Galne Gunnars Blogg | Sveriges Bästa Blogg!

 8. Pingback: Staten är i maskopi med storföretagen | Galne Gunnars Blogg | Sveriges Bästa Blogg!

 9. Pingback: Israel har utnyttjat USA som en hora | Galne Gunnars Blogg | Sveriges Bästa Blogg!

 10. Kan du utveckla ditt ogillande mot putin gunnar?alla tycks ogilla honom men jag vet inte vad han gjort?

 11. @ pelle 3:

  ”Kan du utveckla ditt ogillande mot putin gunnar?alla tycks ogilla honom men jag vet inte vad han gjort?”

  ”Alla tycks ogilla honom”? Vad menar du? Alt-media svämmar ju över av osmakligt, okunnigt och idiotiskt Putin-vurmande.

  Läs denna ypperliga exposé av Putin skriven av Brandon Martinez på Non-Aligned Media, så får du veta varför jag ogillar Putin; varför Putin också är ett avskum precis som alla våra västerländska politiker, och varför Putin inte är den frälsare som vissa inbillar sig: Mixed Signals from Moscow: Putin’s Russia, Israel and the Middle East

 12. Pingback: Jeffrey Epsteins pedofilnätverk kartlagd | Galne Gunnars Blogg | Sveriges Bästa Blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s