15 kommentarer på “Sanningen om vad som händer i Ukraina

 1. Vad kan man säga om detta? Dubbelmoral och åter dubbelmoral… Det går inte att lita på gammelmedias nyhetsrapportering.

 2. Pingback: Okunnighet är styrka? | Jan Millds blogg

 3. ”Notera att det är sexuell propaganda rent allmänt – och inte homosexuell propaganda specifikt – som är förbjudet! [23] Och det är en väldigt stor skillnad mot att homosexualitet skulle vara förbjudet helt och hållet. Det rör sig alltså om en ren fabrikation av västerländska medier”

  Om det är som du skriver gör det Emma Green (nagelprotesten) till en extremt naiv nyttig idiot i världsklass! 🙂

 4. @ Synonymen:

  ”Om det är som du skriver gör det Emma Green (nagelprotesten) till en extremt naiv nyttig idiot i världsklass! 🙂 ”

  Ja, men det är inte bara hon. Om du tittade på OS i Sotji i vintras så kommer du säkert ihåg att de satt och pratade om Rysslands ”antihomolagar” i princip dagligen. Så det var en hel del politisk lögnaktig propaganda vi fick där inbakad i underhållningen. Alla tittar ju inte på renodlade politiska program, och därför måste de baka in propagandan i diverse underhållningsprogram för att nå hela populationen på ett effektivt sätt.

 5. Till er som tidigare har läst detta inlägg:

  Notera att jag har gjort två uppdateringar med nytt material sedan den ursprungliga publiceringen.

 6. Tack för din artikel, jag är så trött på att bråka med svensk media och rysk-hat propaganda. Folk måste veta sanningen. Världen är stor man kan inte lyssna bara på vad USA berättar. Man ska analysera innan man gör bedömning. Och som jag har märkt det är inte många som gör det här i Sverige eller vågar säga vad dom tycker. Ryssland har mer demokrati nu än EU där får man säga var man tycker utan att någon tar bort din kommentar eller artikel. Det är inte så här, man får en varning direkt att det och det får man inte säga eller skriva i Sverige. Sen ska dom prata om nån jävla demokrati och försöka lära andra landet. EU Och USA skärp er. Sanningen kommer fram före eller senare.

 7. Denna USA’s aggressiva utrikespolitik är nog mycket, mycket äldre än vi har trott. Ser man till resultaten av olika krig, bör man fundera vem som egentligen orsakade det. Att segraren skriver historien är allom bekant, och denne kan därför efteråt lätt dölja sin egen roll och demonisera förloraren. Om man frågar sig, vilka som egentligen vunnit på båda världskrigen, så finns det faktiskt bara en vinnare, och det är USA. Österrike-Ungern och Tyskland förlorade det första. Tyskland förlorade även det andra, men av segrarmakterna förlorade England och Frankrike sina imperier, som en följd av det kriget. Ryssland utsattes för otrolig förstörelse i båda, fr.a. i VK2. Det dog färre amerikanska soldater i båda världskrigen tillsammans, än i det amerikanska inbördeskriget.

  USA har rykte om sig att ha en naiv och klumpig utrikespolitik och diplomati. Det tror jag är en medveten taktik, för att dölja deras otroligt skickliga agerande i det fördolda, för att lura in andra stater i konflikter med varandra. Med den kunskap man idag har om USA, ser man att det går som en röd tråd genom deras historia med falseflag-operationer.

  T.o.m. vid erövring av det amerikanska territoriet från indianerna är det genomgående så, att man lurat och bedragit. Det finns väl knappast ett avtal med dem, som hållits av USA’s regering. Vi förfasas över Hitlers, Stalins, Maos m. fl. slakt på människor. Enligt uppgift fanns det 60 miljoner indianer i USA, innan den vite mannen kom dit. Hur många finns det idag? Några hundra tusen? Inget annat folkmord kommer i närheten av detta.

  För 40 år sedan fanns det en allmän insikt i hela världen om omfattningen av USA’s imperialism. Därför låg man lågt från USA’s sida med utrikespolitiska äventyr under nästan 20 år. I stället har man arbetat som mullvadar i det fördolda, infiltrerat och småningom tagit makten över media – tidningar, TV, film – och överöst oss med skickligt kamouflerad propaganda. Man har även sett till att placera sina medlöpare på nyckelpositioner i regeringar världen över (Bildt och Reinfeldt är typiska exempel). De senaste 20 åren har USA’s hämningar släppt och nu känner de att deras övermakt – politiskt, militärt och medialt – är så stor, att ingen kan rå på dem.

  De ämnar därför nu sjösätta sin nya världsordning, där USA fungerar som världspolis, som kan tvinga alla länder och folk att ställa sina människor och råvaror till fritt förfogande för en liten maktelit av multinationella företag och bankmaffia. Därför blir deras propaganda aggressivare och mera uppenbar.

  Vi ser nu tydligt vilka som sviker oss. vilka som förråder oss. De framträder nu öppet och skamlöst i våra media, de vedervärdiga krypen bland våra politiker, journalister, jurister och forskare. De är köpta prostituerade, som släppt all moral och alla mänskliga hänsyn, för att ställa sig in hos den sataniska och råa makten.

 8. Pingback: Hur farlig är ryssen? | Jan Millds blogg

 9. Pingback: Ondskans imperium | Jan Millds blogg

 10. Pingback: IS, Paris-attackerna, och flyktingkrisen | Galne Gunnars Blogg | Sveriges Bästa Blogg!

 11. Stort tack för din blogg och dina videos, dom uppskattas!

 12. Pingback: Den antiryska agendan | Galne Gunnars Blogg | Sveriges Bästa Blogg!

 13. Pingback: Mediernas lögnaktighet – en viktig fråga för dig att fundera över | Galne Gunnars Blogg | Sveriges Bästa Blogg!

 14. Pingback: När USA blandar sig i andra länders val så är det okej… | Galne Gunnars Blogg | Sveriges Bästa Blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s