15 kommentarer på “Uppdaterat tänkande kring Islam

 1. VA??!!?! Galne Gunnar det här e inte likt dig å tassa kring gröten på det här sättet, eller vad man säger 😛 Vilka ligger bakom?? Ut med språket nu boy!!! 😉

 2. Andreas Nyberg, Daniel Estulin, Gunnar Wall, Peter Ullgren, Zbigniew Brzezinski och David Icke är kanske författare vars böcker legat på Gunnars nattduksbord sen 9/12-13? 🙂

  Borde kanske läsa något av Erik Åsard också?

 3. De här krafterna är gamla och ansvariga för två världskrig, åtskilliga revolutioner och flera massmord. En tysk herre sade en gång något väldigt träffande angåede deras tillvägagångssätt, jag kan inte citatet exakt men det var något i stil med detta; fabricera en lögn och gör den stor, upprepa den tillräckligt många gånger så blir det sanning. 9/11 är ett bra exempel och reser även frågan vilka det är som dominerar västerländsk press.

  Detta är första gången jag läser din blogg Galne Gunnar. Jag hittade via Riktiga Nyheter. Jag ska läsa vidare här då du verkar förstå det fundamentala problemet. Jag kommer troligtvis inte kommentera så mycket, men på detta inlägg kunde jag inte låta bli då det som sagt är grundläggande för att förstå vilka fienden är.

  Tack och hej.

 4. @ Marie från Tyresö:

  ”VA??!!?! Galne Gunnar det här e inte likt dig å tassa kring gröten på det här sättet, eller vad man säger 😛 Vilka ligger bakom?? Ut med språket nu boy!!! 😉 ”

  Hey little girl! 😉 Jag anser att det är bäst att alla får göra sina egna undersökningar och dra sina egna slutsatser i den här frågan, därav min förtegenhet.

 5. @ Synonymen:

  ”Andreas Nyberg, Daniel Estulin, Gunnar Wall, Peter Ullgren, Zbigniew Brzezinski och David Icke är kanske författare vars böcker legat på Gunnars nattduksbord sen 9/12-13? 🙂

  Borde kanske läsa något av Erik Åsard också?”

  Gör som jag säger och syna grundligt alla bevisen och alla fakta kring 9/11. Efter det så kommer du att torka dig i röven med Erik Åsards böcker! För om man fortfarande tror på den officiella lögnen efter en ordentlig genomgång, så är man en stor och skämmig idiot!

 6. @ Pemil:

  Varmt välkommen till min blogg – alldeles oavsett om du kommer att kommentera mycket eller lite! (Det är dock inte förbjudet att kommentera mycket.) 😉

 7. Jüra Linas forskning

  När det gäller den 11 september så kanske Jüra Linas forskning kan ge vägledning eller svar på vilka krafter som låg bakom. För egen del har jag inte fått tillfälle att läsa hans böcker eller se hans filmer men enligt honom innebär hans forskning att historien skulle behöva skrivas om. Inte bara den som rör den ryska revolutionen och världskrigen utan längre bakåt i tiden. Hans forskning är i hög grad baserad på källmaterial från Ryssland inklusive KGBs hemliga arkiv.

  I Sverige har inte Jüra Lina möts med entusiasm utan han omtalats i negativa ordalag. SVT har tydligen direkt förtalat honom. Svenskt filminstitut vägrar visa hans filmer, trots att de inte ens granskat dem, med hänvisningen att de ”strider mot värdegrunden”.

  Hans böcker och filmer är censurerade, eftersom de inte går att köpa i den svensk bokhandeln eller låna på biblioteken! HUR MÅR DEN SVENSKA YTTRANDEFRIHETEN?? Etablissemanget nämner honom över huvud taget inte mer, eftersom det hittills bara resulterat i att hans böcker sålt slut. I övriga Europa har däremot hans verk blivit recenserade i etablerade media. I de före detta kommunistländerna är hans föredrag och filmvisningar mycket populära då de ger svar på varför just deras länder drabbades av kommunismens fasor.

  Jüra Linas budskap är att vi inte ska låta oss bedras av ”Världsbyggarna” för det är ungefär samma krafter som låg bakom den ryska revolutionen som är pådrivande i EU-bygget och globaliseringen för övrigt. Den ryska revolutionen var inte ”rysk” och den hade inga socialistiska ambitioner. Den organiserades i hög grad via Wall Street!

  Som sagt jag kan inte bedöma materialet men att värdlens rikaste man (gissa vem?) lagt ansenliga summor pengar på att komma över en del av källmaterialet talar för att det inte bara är fråga om konspirationsteorier.

  Länkar:
  http://jyrilina.com/
  http://nyadagbladet.se/debatt/oppet-brev-till-svenska-filminstitutets-vd-anna-serner/

 8. Har nu tittat på ”Octogon The Empire of Darkness” och summerar lakoniskt genom att citera Frasse i serien Tårtan.

  – Det blir lite mycket på en gång, kan man inte få lite sylt på?

  Med andra ord känns det som att lite kontrast inte skulle skada då det blir ”för” ensidigt och konspiratoriskt.

 9. Bra att du tar upp detta viktiga ämne, Galne Gunnar! WTC-dådet och andra terrordåd. Särskilt WTC-dådet har fått väldiga följdverkningar.

  Som många kunnat märka är det också ett känsligt ämne – tabu, om våra stora media får bestämma. Här ligger många redo att snabbt tala om ”konspirationstänkande”. Sådana krav på tankeförbud måste tillbakavisas!

  Ett exempel är TV4:s behandling av Egon Frid. Jag gjorde denna kortfilm:

  Uppenbart är också att den officiella förklaringen inte håller. Om WTC-dådet har jag gjort denna film:

  I denna film för Alan Sabrosky, amerikansk krigsveteran, fram sin uppfattning om vilka som låg bakom dådet:

  Även om muslimer fått skulden för mycket som de i själva verket inte legat bakom är islamiseringen av Sverige likväl ett problem. Det har jag skrivit om här:
  http://janmilld.wordpress.com/2013/09/14/islamisering-nej-tack/

 10. Pingback: Värre än Tredje Riket? | Jan Millds blogg

 11. Pingback: IS, Paris-attackerna, och flyktingkrisen | Galne Gunnars Blogg | Sveriges Bästa Blogg!

 12. Pingback: Mediernas lögnaktighet – en viktig fråga för dig att fundera över | Galne Gunnars Blogg | Sveriges Bästa Blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s