5 kommentarer på “Pär Ström debatterar sin nya bok “Mansförbjudet”

  1. Hej Galne Gunnar! Det är med glädje jag ser att du nu startat en egen blogg, så man slipper leta runt i kommentarsfält efter dina ofta kloka och insiktsfulla kommentarer. Det borde du i och för sig ha gjort tidigare. Visserligen är du fena på att göra bra videor, men håll med om att det är nödvändigt att kunna uttrycka sig skriftligt ibland för att bli av med och bemöta de vansinnigheter som man stöter på här i livet vad gäller politik och journalistik.

  2. @ Cavatus:

    Tack för de vänliga orden Cavatus, och välkommen till min blogg! Jag visste inte att du uppskattade mina alster då jag aldrig har sett att du har kommenterat dem, men jag uppskattar att du gjorde det den här gången.

    Visst kunde jag ha startat en blogg redan för tre år sedan när jag först påbörjade min politiska aktivism på nätet, men sen gäller det ju att ha tid att fylla den med material också, vilket kan vara svårt när man som jag även har privata och professionella ambitioner att realisera. Säkert kan du känna igen dig i min beskrivning?

  3. Jo, jag känner igen mig i din beskrivning. Jag har ju själv två bloggar som sover sött, förutom själva flygbladssidan som jag uppdaterar med ojämna mellanrum. Det blir mest twitter och flygblad för min del nuförtiden, när det finns tid över. Du kanske har tid att sprida lite flygblad då och då? Man kan ha i fickan och ”glömma kvar” på offentliga toaletter och dylikt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s